Fraktinformasjon

Original Knives AS benytter Posten Norge / Bring som sin samarbeidspartner for en trygg og rask levering av varer til et utleveringssted av ditt valg.

Ordrehåndtering

Kun lagerførte varer er tilgjengelig for bestilling og alle ordre sendes normalt ut innen 1-3 virkedager etter at bestilling er mottatt. Pakken sendes som Postens Klimanøytrale Servicepakke. Fremsendelsestiden er normalt 2 til 3 virkedager, avhengig av destinasjon, etter at pakken er overlevert Posten Norge.

Sporing

Med unntak av Pakke i postkassen, er det sporing på alt vi sender. Du får tilsendt en leveringsbekreftelse kort tid etter at ordren er klargjort for utsendelse. I tillegg mottar du sporingsinfo på e-post/SMS fra Posten Norge når pakken er overlevert dem.

Fraktkostnader

Original Knives AS opererer med en flat fraktkostnad på 80,- NOK ved fraktmetoden Pakke i postkassen. For levering til hentested eller hjemmelevering, blir frakt beregnet ut i fra den faktiske leveringsadressen og vekten/størrelsen på pakken. Alle pakker må hentes innen 14 dager etter ankomst til utleveringssted. Uavhentede pakker som blir sendt i retur til oss faktureres med 300,- NOK

Gratis frakt på kjøp over 1000,- NOK

Ved kjøp over 1000,- NOK spanderer vi frakten(gjelder kun Pakke i postkassen).