Fraktinformasjon

Originalekniver.no AS benytter Posten Norge / Bring som sin samarbeidspartner for en trygg og rask levering av varer til et utleveringssted av ditt valg.

Ordrehåndtering

Kun lagerførte varer er tilgjengelig for bestilling og alle ordre sendes normalt ut innen 1-3 virkedager etter at bestilling er mottatt. Pakken sendes som Postens Klimanøytrale Servicepakke. Fremsendelsestiden er normalt 2 til 3 virkedager, avhengig av destinasjon, etter at pakken er overlevert Posten Norge.

Sporing

Med unntak av Pakke i postkassen, er det sporing på alt vi sender. Du får tilsendt en leveringsbekreftelse kort tid etter at ordren er klargjort for utsendelse. I tillegg mottar du sporingsinfo på e-post/SMS fra Posten Norge når pakken er overlevert dem.

Fraktkostnader

Originalekniver.no AS opererer med en flat fraktkostnad på 80,- NOK ved fraktmetoden Pakke i postkassen. For levering til hentested eller hjemmelevering, blir frakt beregnet ut i fra den faktiske leveringsadressen og vekten/størrelsen på pakken. Alle pakker må hentes innen 7 dager etter ankomst til utleveringssted. Alle uavhentede ordre blir belastet et gebyr pålydende kr. 400 for å dekke utgifter selger har med frakt, retur og administrasjon rundt dette. Gebyret kan ikke belastes kunder under 18 år.

Gratis frakt på kjøp over 1000,- NOK

Ved kjøp over 1000,- NOK spanderer vi frakten(gjelder kun Pakke i postkassen).